En Ondas de Domenja Lekuona lo dimèrcs 11 a 21h, lo dijaus 12 a 14h e lo dimenge 15 de mai a 11h

En Ondas de Domenja Lekuona lo dimèrcs 11 a 21h, lo dijaus 12 a 14h e lo dimenge 15 de mai a 11h

Blaja centrala nuclearaExumacion deu reportatge deu 23 d’abriu de 2000 realizat per Nani a Chernoblaja. Chernobil 1986, Blaja 1999, Fukushima 2011 : arren de nau e un plapatge nuclear mei anar mei pregnant.
Qu’averam lo parat d’enténer a Patrick Lavaud, André Croutzet e l’organizator Stéphane Lhomme.
Stéphane Lhomme qui n’ei pas mei uei-lo-dia pòrtavotz deu hialat « Sortir du nucléaire », la pression de l’Estat – que nse brembam que Stéphane Lhomme estó arrestat per la DST, la polícia d’Estat per aver denonciat ua halha grana dens las centralas nuclearas arron l’atemptat contra las twin towers de 2001: non poderén pas resistir las infra estructuras nuclearas a un crash d’avion. Aquesta pression e quate reglaments de compte a l’intèrne qu’averàn avut rason d’ua personalitat singulara, en capacitat de har cap a la mediocritat, de denonciar lo dangèr nuclear e de lutar contra las mensonjas. Stéphane Lhomme qu’ei anonciat com candidat a la primària EELV tà la presidenciau 2012.
Sortir du nucléaire (2000 : 487 associacions en hialat ; en 2011: 874 associacions en hialat e 50000 personas)
Observatoire du nucléaire
Las musicas d’En Ondas
* Altan Blackwaterside
* Anem lèu dançar Boregas deu Coserans
* Alboka Gigako mutil dantza
* Fin’amor Lei companhs Massilia sound system
* Tre Fontane & Joan Luc Madièr Jaufre Rudèl Princi de Blaja Quan lo rossinhòu