En Ondas en çò d’un coratjós torturaire de lenga

En Ondas de Domenja Lekuona  los dimèrcs 16 e 23 a 9h lo ser, a 2 h lo vrèspe los dijaus 17 e 24 e los dimenge 20 e 27 de noveme a 11h (per rason de dificultats tecnicas a Ràdio País) : suu site de Ràdio País 
– « Ua cadena de voses” d’André Brink, african deu sud, dens ua arrevirada de Sèrgi Carles qu’ei pareishut a Letras d’òc
– La question nucleara vista dens l’objectiu de Ryuichi Hirokawa, fotografa pacifista, dont las fotos deus massacres de Sabra e Chatila en 1982 hasón lo torn deu planèta e qui tanlèu lo 13 de març de 2011 e’s rend a Fukushima, esmalit per l’orror e la mensonja.
Didier Tousis– En entervista qu’encontram a Didièr Tousis, torturaire de lenga com se qualifica eth medish e que horniram coratjós torturaire de lenga pr’amor que cau aver coratge tà’s lançar a s’exprimir, a cantar dens ua lenga que v’an pas jamei dada mes qu’avetz presa. En aténer lo disc per paréisher en fin d’annada que devisam en la soa companhia dens ua entervista cuelhuda a l’Estivada de 2011 a Rodés.
Las musicas d’En Ondas
*Marombrina L’autre jorn que me n’anavo

*Familha Artús Òrb Au nòs cap de la lana

*Christian Vieussens Fifres et tambours de Gascogne N’èi traversat nau lanas
* Joan Francés Tisnèr 12 recèptas de JA Lespatlut Poth a la gascona
* Audemard-Aymonino-Max Rouquette Rasims de Luna La mòrt de Còstasolana
* Laurent Cavalié Demo Los pescajons
sonaus d’En Ondas
JF Tisnèr « Saut de la calor »
JF Tisnèr « Quatuor de saxofònes »