Jòclong 9 de Domenja Lekuona : Jan Mari Carlòtti Linhana

Linhana de Jan Mari Carlòtti
Linhana / Lignane de Carlòtti, Jan-Maria, autor compositor
Que contien 13 cantas : Vira vira la ròda deJòrgi Reboul ; A Sant Jan ; Carrièra plana ; De vila vielha a la nòva ciutat ; Anaís ; Cançon de l’òume ; Galant de ta mestressa + Tèma de la sirèna ; Linhana ; Olivièr fòra la sason ; Poèmas sus tres danças e mila camins de Rotland Pecot ; Cançon de Marius Jehan.
Los musicians Jan Maria Carlòtti (autor-compositor, votz, guitarra, saz, calumet), Jean-Guy Coulange compositor-guitarrista electroacoustician, Bruno Chevillon contrabaisha, Michel Marre trompeta-tuba-saxhorn-piano, Gérard Siracusa percussions, Joël Allouche percussions–bateria, Patric Valhant compositor mandòla-mandolina-vriulon-guitarra- flabuta-ocarina, Alex Regis marimba, Isabelle Bouteille vriulon, Daniel Severac saxofòne
Supòrt originau : disc viníl 33 torns 1984 e editat tornar en disc compacte 1997 a l’Empreinte digitale
Jòclong : difusion e presentacion de musicas non trobaderas en ràdio (quitament sus Ràdio País) : espectacles concèptes, enregistraments en integralitat o espectacles en viu, principaument de musica occitana.
A 2h lo vrèspe lo dijaus e 4h lo vrèspe lo dissabte.
Produccion e presentacion Domenja Lekuona.