En Ondas setmana 38 Lionèl Labòrda Lo Hat de Saps

//www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FHadiuPodcastsDomenjaLekuona%2Fen-ondas-de-domenja-lekuona-setmana-38-lo-hat-disc-de-saps-per-lionel-laborda%2F&embed_uuid=9f9e794c-b2fe-4eeb-87bb-e472a3ea2ec9&replace=0&hide_cover=1&light=1&embed_type=widget_standard&hide_tracklist=1

Lionel Laborda que nse parla deu disc, digipack tres batents de Saps 55’24 » http://musicasaps.webnode.fr/
Davantejat per anóncias de parucion
  • La gatamina qui avè hèra de hami d’Eric Carles  www.pernoste.com 17 euros
  • Siam hardits ! Haikus De Francés Alhet Per Noste www.pernoste.com 9 euros
  • Dictionnaire scientifique français-occitan de Josiana Ubaud Nerta edicion 42 euros matematica, informatica, fisica, tecnologia, quimia, mineralogia. Apitat sus l’occitan lengadocian. jb.ubaud@wanadoo.fr
  • Ajudatz la revista Patrimòni n° 52 
  • Les troubadours et la sagesse de Lucia Lazzerini Association Carrefour Ventadour Collection / Série : Les Cahiers de Carrefour Ventadour 222p. 18 euros
  • Eveniment : The watcher at the cistern : la gacha a la cistèrna de Robèrt Lafont Jorn e lo Pen club occitan. La gacha a la cistèrna qu’ei lo prumèr obratge sancerament arrevirat en anglés de Robèrt Lafont. Traduccion a l’anglés Maria-Cristina Rixte, relectura Louise Esher. 18 euros

Las musicas d’En Ondas : Parpalhon ua cançon de Jan Mari Carlòti vesitada tornar dens Viatge en Lenga de JF Tisnèr e R BaudoinLouis Sclavis Acoustic quartet Hop!Hamon Martin Sous le tilleul Tamm kreizViolons barbares Barbar rockSaps Lo Hat Guilhem, Mon mien, Damadariakana, Freduski Sonaus de Joan Francés Tisnèr Crane airways deu disc Transpòrts Tisnèr S.A. e lo remix de Francés Dumeaux tà sortir de l’emission.

avís : las emissions de D. Lekuona que son dadas entà un usatge privat, tà tot usatge public qu’avetz a’m contactar en v’ac pregardomenja@gmail.com