E n’ètz d’avís ? 117 D. Lekuona Contracepcion 2/3

Un@ mainat-d@ si voi, com voi e quan voi.
Que devisam santat sexuau e reproductiva.
Aquestas tres emissions ne’vs daràn pas nada solucion miracle plan solide. 
Lutar per la causida partatjada deus mejans de contracepcion qu’ei primordiau per ua egalitat deus sèxes. 
D’alhors mantuns que pòden estar utilizats au long de la vita. Que’s cau saber servir de la panoplia anti-concepcion completa qui avem a posita. Metòde deu calendari dab un termomètre (unicament si son regulars los cicles), retrèit (dab riscs) o non penetracion, preservatius feminins o masculins (shens ftalats), espermaticidas (en espiar la composición), pilula (quimica ne n’i a pas de « naturau »), esterilet, vasectomia o esterilizacion (en s’i avisar quin son practicadas), ortada (en s’i avisar quin ei practicada) si ei tròp tard. E n’ètz d’avís ? que s’acaba, tienem-nse fièrs e fièras de’ns chepicar de santat sexuau e reproductiva e dinc au còp de qui vien !
https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?embed_type=widget_standard&embed_uuid=20eb85a3-2eb8-4611-a31f-7d0f9429a048&feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FHadiuPodcastsDomenjaLekuona%2Fe-n%25C3%25A8tz-dav%25C3%25ADs-117-d-lekuona-contracepcion-23%2F&hide_cover=1&hide_tracklist=1&light=1&mini=1&replace=0