En Ondas dab N. Quint en Escota a la demanda sus Ràdio País

En Ondas de Domenja Lekuona
* – Los francés que cambian cap a las energias renoveladeras
* – SVN ua alternativa : que vos parli sovent d’infos dadas peu hialat Sortir du nucléaire, SVN que serà probable la soa antitèsi.
* – Inedit, non produsit enqüèra deu grope Ogglin Decision vampirica, lo cd de casa hèit qu’ei un 3 títols qui includeish ua version d’Aqueras Montanhas e ua Enluada : Christine Dufau votz, Valentin Laborde sonsaina, Paulo Dias guitarra, Jef Pouquet baisha e Yan Palu bateria a la broa deu metau e deu gotic. Cd autoprodusit dens un package luxe.
Nicolas Quint
* – Lo màger subjècte : lo metòd Assimil d’Occitan que vien d’espelir en çò de la venerabla maison d’edicion ASSIMIL qui existeish a Paris despuish 1929. Nicolas Quint (en fòto) cercaire dens un laboratòri deu CNRS e resòlv la quadratura deu cèrc tà çò qu’ei de l’ensenhament de la lenga occitana ? escotatz quin parla deu son tribalh au micro de Joan Nadau Commères (reporter Ràdio País).
100 leçons, 720 paginas Super Pack (Livre + CD Audio + CD MP3) 69,90 euros
Libe 24,90 ttc
Sus internet 50 euros / l’an (per viéner)
Las musicas d’En Ondas
* La Fabrique André Ricros Nueit Luna o solelh
* Ardalh Resau Domtilha
* Kat Ça-i Folk Off Peishetz, peishetz aulhadas
* Ogglin Decision vampirica
* Meredith Monk Mercy
* Braid 1 and leaping song/Braid2/Epilogue/Liquid air/Shaking