En Ondas setm. 46 Sandrina Claverie Saps Lo Hat

Us privat a gratis, us public mercés de contactar d’abòrd domenja@gmail.com

En Ondas de Domenja Lekuona setmana 46
Qu’obrim dab un papèr suu tribalh remarcable deu CPLO : congrès permanent per la lenga occitana. Prosaïcament e pragmaticament abracat en Lo Congrès – trobader suu net a http://www.locongres.org– , aqueste utís de prumèra qualitat que propulsa l’occitan au reng de lenga de las navèras tecnologias de l’informacion e de la comunicacion. La paraula occitana que passa de l’atge de l’imprimaria a l’atge de la connectica.
Sandrina Claveria qu’acòrda ua dusau entervista a En Ondas a perpaus de son tribalh dens lo grop Saps qui sorteish en autoproduccion un disc compacte aqueste abòr de 2014.

//www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FHadiuPodcastsDomenjaLekuona%2Fen-ondas-de-domenja-lekuona-setmana-46-sandrina-claverie-saps-lo-hat%2F&embed_uuid=6d57c4de-cc84-4b1b-aa71-16229defe218&replace=0&hide_cover=1&embed_type=widget_standard&hide_tracklist=1

Las musicas d’En Ondas
  • Saps Lo Hat YoyOyoy
  • Saps Lo Hat Salomé
  • Saps Lo Hat Lo Hat
  • Saps Lo Hat Guilhem
  • Saps Lo Hat Damadariakanà
  • Saps Lo Hat Freduski
  •  Sonaus de Joan Francés Tisnèr Crane airways deu disc Transpòrts Tisnèr S.A. e lo remix de Francés Dumeaux tà sortir de l’emission.