En Ondas setm. 4 D. Lekuona Balaguèra / Reclams 840

Au somari d’En Ondas de la setmana 4 :

  • L’ensenhader deu numèro 840 (86 paginas) deus Reclams e dehens, la quatau liurason de la mia cronica Lo Miralhet deu Net on ei question de Cardabelle (las edicions) e de Georges Souche l’autor-fotografe de tria.
  • Encontre dab dus de ueit de Balaguèra Joan Jacme Casteret (baisha) e Joan Brèç Branar (normau) au parat de la sortida deu disc de Balaguèra Frequéncia Cantèra (difusat peu Baionés Agorila) : disc calorós, amistós, e de qualitat, apeat simplament sus la votz, sus las votz, en equilibri dens ua societat mesclada e mixta.
Las musicas d’En ondas
  • Balaguèra solide : Anatz, corretz crompar lo disc que s’apèra Frequéncia cantèra. Dens l’emission extrèits de Adishatz Pair e Mair de la Nòvia, A l’arrastora deu hroment, Hilhòta de delà l’aiga (Lo prumèr disc de Balaguèra qu’ei La votz deus anjós).
e tanben
  • Patti Smith Banga Banga
  • Gacha empèga extrèit de Quan auseriàn lei novèlas
  • Montanaro Duò Miquèu e Baltázar (lèu en virada pertot) Tovább e Murmures