En Ondas setm. 14 Montanaro pair e hilh per KI

  • Ultime encontre de la seria dab Miquèu Montanaro en companhia de Baltazar, lo hilh gran de tres. Que i ei question deu disc a mand de sortir aquesta prima KI (K, I), un doble espiar suu dehòra, suu dehens, sus las alteritats, de non pas estruçar en ua categoria estupaira mes de difusar per har-la lusir, soar e retrenir pertot. D’alhors que profieitam d’En Ondas per har jogar aquesta musica senon dens la soa integralitat – pr’amor solide que cromparatz lo disc- mes dens extrèits deus bèths.

Las musicas d’En ondas : Duo Montanaro

  • TANTZ DEN KHOKHEM
  • MON FIU
  • ECRAN BLEU
 Sonaus de Joan Francés Tisnèr Crane airways deu disc Transpòrts Tisnèr S.A. e lo remix de Francés Dumeaux tà sortir de l’emission

Supèrba video « Viva, viva » Bonús – profieitem !