En Ondas setm. 10 Miquèu Campgran

Dens l’edicion aquesta en companhia de Miquèu Campgran que començam d’evocar l’istòria de Betereta a Gelòs e de l’engatjament son per Humanité Solidaire 64 d’ajuda aus migrants. Los arribats a Betereta en provenença de la Jungla de Calais a estar desmantelada peu govèrn, que son refugiats d’Afganistan e deu Sodan. Qu’essajam de’n saber mei sus la situacion en las contradas d’on arriban e tanben de destecar las informacions faussas qui corren suus migrants. Qu’ei question d’ospitalitat e d’enterajuda, d’umanitat simplament. 

Humanité solidaire 64
21, rue Nelson Mandela
64000 PAU

humasol@gmail.com

Per har la soa part : RIB humasol.jpg

Las musicas d’En ondas :

Musica classica persana Cant acompanhat per Tar
Bobby Mac Ferryn Circlessongs Circlessong 6
Violons barbares Horse galop
Joan Bibiloni Joan Lluna Risc a l’aventura

Sonaus de Denis Fournier e Percussions Profile Le Mystère de la Pyramide