En Ondas setm. 51 Euskal Rock

Aquesta edicion que devisam d’Euskal Rock / Esker 1000.

Qui de la nosta generacion non s’enviciè pas, joen, au ròck basco ? Especiaument en Bearn. E mei enlà.
En la ràdio en la quau estoi benevòla detzenats d’annadas que n’èi difusat un palhat de canta basca e de ròck parièr au ras de la nosta. Un temps d’inspiracion, de costejada. Mercés a tots aqueths musicians de ròck o d’autas esteticas per la lor creacion e lo lor engatjament.
L’emission que s’i consacra dab las entervistas de Titto Betbeder (Bethvéder: lo punt d’on véden de plan) d’Euskal Irratiak e d’Elibabeth Batllé acompanhaira ajudanta a la realizacion (òc qu’ei lo son mestièr). Qu’èm en Navarra a Iruña o Iruñea/Pampeluna entau mercat de las arts 948 Merkatua un 22 de noveme.

Las musicas d’En ondas :

https://youtu.be/Q3mu33_Jw60

– Niko Etxart

Has Dantza
Nahasketa

– Negu Gorriak

Aitarik ez Dut

– Zaldibobo Basajaun

  • Basajaun

– Irrigoyen Etxeverrry Negua

  • Elurra Zirrintan

– La Polla Records Disco negro

  • Europa

Sonaus de Denis Fournier e Percussions Profile Le Mystère de la Pyramide